Proefexamen. Van fouten maken leer je.

Het was mijn proefexamen (les 6). Ik vond het heel spannend! Gelukkig kon mijn vriendinnetje Mieke mijn proefkonijn zijn. In de 7de les bespraken we de foto’s van de zesde les.

Eerst even een persoonlijk stukje over Mieke. Mieke heeft is een leuke energieke meid en houdt van ondernemen. Ze studeerde farmacie en ging aan de slag als apotheker. Sinds kort is Mieke zichzelf aan het omscholen als kruidenapotheker en bovendien studeert ze astrologie. Ze wil haar kennis als apotheker combineren met haar kennis over holistische geneeswijzen om mensen te kunnen helpen. Mieke heeft ook haar eigen handeltje in etherische oliën van het merk Do-Terra. Dit zijn hele natuurlijke geconcentreerde oliën, die kunnen helpen bij allerlei kwaaltjes. Deze oliën ruiken heerlijk!

Mieke is behalve slim ook heel mooi. Ik vroeg haar model te zijn op mijn proefexamen. We kregen instructies van Amber, de eigenaresse van de school. Een van de instructies was dat we natte oogschaduw moesten aanbrengen. Dat is nogal een uitdaging als je moet vervagen op de ogen. De mond moest in een felle kleur worden opgemaakt. En verder moest alles erop en eraan, goede foundation, nepwimpers, rouge, etc.

Nadat de after foto’s door Amber waren bestudeerd kregen we nuttige feedback. Ik zag zelf al dat ik de nek niet goed had meegenomen. De belangrijkste punten van feedback waren:

  • Niet met de goede kleur afgepoederd;
  • Niet goed genoeg vervaagd bij de ogen;
  • Nek heeft andere kleur dan rest van het gezicht.

Nou ja zo leer ik maar weer.

pm1 pm2 pm3 pm5 pm6

Verder oefende ik ook met de open arcadeboog. Het is best lastig om hier symmetrie in te krijgen en de randjes mooi vlekkeloos te vervagen.

pm7 pm8

Dit is het model van mijn buurvrouw Tessel. Kira, onze lerares maakte op haar rechteroog een perfecte open arcadeboog. Echt een mooi voorbeeld om naar te kijken.pm9 pm10

Wat vinden jullie hiervan? Laat een comment achter voor me.

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *