Een nieuw plan. Ga je me volgen?

Hi meiden,

Een hele tijd heb ik niet meer geblogd. Er waren wat onverwachte veranderingen in mijn leventje. Lastige keuzes maar ik geloof dat ik de beste keuze heb gemaakt en probeer de draad zo goed als mogelijk weer op te pakken. Voorlopig woon ik niet meer in Israël maar ben in teruggekeerd naar Nederland.

Ik heb ook nagedacht over het verloop van mijn blog. Ik merkte dat ik veel meer reacties kreeg van Nederlandse mensen dan van Engelssprekende mensen. Ik heb dus besloten om elk artikel dat ik publiceer zowel in het Nederlands als in het Engels te schrijven. Ik heb met de Polylang plugin mijn website in het Engels en Nederlands vertaald (zie screenshot) voor wat betreft deze en toekomstige blogs. Best veel werk zal het zijn, maar ik hoop dat het zijn vruchten gaat afwerpen. Ik heb namelijk toch ook veel volgers (vrienden en kennissen) in het buitenland die ik bij mijn blog wil blijven betrekken. Dus wil ik ook in het Engels blijven schrijven.

Schermafbeelding 2016-04-08 om 00.07.16Een nieuw plan. Weet je, ik wil al zoooo lang iets professioneels doen met make-up, ik ben eindelijk tot de beslissing gekomen om bij een gerenommeerde make-up school een opleiding tot make-up artist te volgen. Ik heb gekozen voor de school van Dik Peeters in Amsterdam. Waarom? Nou eigenlijk omdat deze cursus al vrij snel begon, namelijk 11 april aanstaande en ze helpen je tot drie jaar na de opleiding met het vinden van werk. Ik ben van huis uit jurist, dus voorlopig heb ik gewoon ook een kantoorbaan maar ik moet mezelf wel zien op te bouwen. Ik ben benieuwd hoe dit gaat en of het wel echt is wat ik ervan verwacht.

Ik zou een soortgelijke opleiding al in Israël gaan doen, had al betaald maar bedacht me ineens… of het niet te lastig zou zijn om de cursus te volgen in het Hebreews… ik betaalde al zo’n EUR 2000 voor de cursus. Toen ik plande terug te verhuizen naar NL heb ik de wel de make-up koffer moeten betalen zo’n EUR 1000. Er zitten prachtige spullen in van het merk Il Makiage. Een Amerikaans merk. Hoogwaardige make-up. Omdat ik werd gedwongen deze prijzige make-up koffer aan te schaffen ben ik des te gemotiveerder om iets met mijn makeup opleiding te doen.

Gaan jullie me volgen in deze spannende switch? Mijn opleiding begint maandag a.s. en zal ongeveer 13 weken duren. Op elke maandag (een hele werkdag) heb ik les. En natuurlijk houd ik jullie hier wekelijks van op de hoogte!

Hoe denken jullie trouwens over een blog in twee talen?

 

Bye meiden tot gauw.

 

Liefs, Vandana

Kijk wat er in mijn box zit:

eyeshadow IMG_7065

IMG_7073IMG_7075

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *